Trivia

– Une autre chose (fr.) – Nešto drugo (u prenesenom značenju: nešto drugačije), u oktobru 2017. blog sazreva i postaje sajt aut.rs (u prenesenom značenju, malo nam je bezveze ono što se plasira kao mega-giga popularno)


– Blog je riba u horoskopu, odnosno zvanično je rođen u martu 2011. godine, ali je prohodao istog meseca tek naredne godine pod ruku sa ovim postom.


– Najstariji komad bloga je crna, balon suknja koja je stara oko 24 godine.


Top tri postaCold pressok detoks, Dokolica bistro.i Poncho + Moritz Eis.


– Mnogi nazivi postova potiču od imena pesama (Runaway- Kanye West, Walk the line-Johnny Cash, Candy-Robbie Williams, Forever young- Alphaville, Wake up call- Maroon 5, You are unbelievable- EMF…)


– Une autre chose najviše prate u Srbiji, Americi i Hrvatskoj <3 <3 <3


– Ovaj blog je građanin sveta ali baza/srce mu je u Beogradu.


– Tekstovi, uglavnom, sadrže između 151 ( usled manjka inspiracije) i  796 ( faza uporne i radoznale komšinice koja priča sto na sat) reči. Kako stvari stoje, sa blogom rasla je i moja želja za pričom.


– Iza većine fotografija stoje prijatelji i divni “Da vidim širok osmeh!” i “Ma, ni ne vidi ti se ta flekica.” članovi porodice.

–Sajt aut.rs ne bi nikada ugledao svetlost interneta da nije bilo sjajnog Miloša Smuđe. Ceo sajt, logo, navijanje i nereagovanje na moje zbunjene poglede su utkani u ove strane.

💖

SaveSave

SaveSave

SaveSave