Jam n jelly: Essie Serbia

Jam n jelly: Essie Serbia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U sredu, 28. marta,  uz zubato sunce, gumenjake pastelnih boja i miris acetona Srbija je postala 102. Essie zemlja. 

Limunada sa nanom, pina colada, kisela sa limunom i mix voća a uz to mafini koji se slažu uz svaki lak i sladoled u kornetu, jer zna se, kornet najbolje ide uz sveže nalakirane nokte. 
Onda se udobno smestite i birate boju…ili više njih.
 
“Ja sam Essie i živim za boje.”
 
Crveni lak za malu maturu, tamna pink za veliku. Ciklama za prvo letovanje sa najboljim drugaricama, neon narandžasta za prvo letovanje sa dečkom. Za osamnaesti opet crveni, ispod dugih, plišanih rukavica.
I jedna gomila šljokica, molim vas! Pa ih proklinjete kada neće da se skinu, a posle par dana opet… Samo, sada, u drugoj boji.
Mastilo plava, burgundy, trula višnja, pa za pozdrav suncu, boja  lavande, mint i neon jer ističe preplanulost, koju toliko volimo; Blanc, “Šta danas mažemo?”, Mint candy apple, Lapiz of luxury, “Izvini, koji ti je ovo lak?”, China doll, Allure, Turquoise and caicos, “Zamisli da namažemo Bentliju nokte”, Bond with Whomever, Peach daiquiri, nikada nisam imala nadogradjene nokte, Buy me a cameo, Lilacism, do sada nikada nisam nosila crni lak, Licorice, Wicked… Muchi, muchi za dan, Sexy divide za djuskanje i koktel u ruci, Not just a pretty face uz kokice i film za lenju nedelju, Really red za deljenje ciabate za ručak.. Aruba blue, Lovie dovie, Cute as button…stop! Koji je vaš? 😉
 
*Essie lakovi stizu u sve Lilly drogerije, početkom aprila. 
 
Ph. by wonderful Jovana and me
 

( :** zbog zajedničkog srećnog skakutanja posle otvaranja kutija, suprotnog smera, glave i njonje njokalice)